lørdag 13. september 2008

Nabofight!


Hehe.... Stakkars våre kjære naboer borti gata har så lite liv at dem må irritere seg over alt her i verden :))
Hva bruker dem en Lørdags formiddag til?
Dem stiller mannsterke må vite, opp på parkeringsplassen vår for å flytte noen jævla sementringer og fylle den opp med stein, jord, sement og litt pyntesten slik at vi ikke kan parkere der. Ergo, dem kan kjøre fort rundt garasje hjørnet sitt igjen.
For nå har dem jo "oversikt" :))
Bare 2 dager etter den sementringen ble plassert der kjørte naboen fort rundt hjørnet igjen, slik at vår sønn holdt på å bli påkjørt. Hvordan kunne det skje? Dem har jo OVERSIKT!!!!
Djiiiz... Så vi flyttet sementringene vi :))
Naboene måtte pent kjøre senere, fordi vi parkerte der VI HAR LOV å parkere og dem mente at oversikten var mindre... Ergo, mindre fart.
Men neida, i dag ble den flyttet igjen og fyllt opp med masse drit.
Tenk å ha så lite å irritere seg over her i livet?? :) fantastisk!
Men, etter hva vi har skjønt så skal faktisk den sementringen plasseres minst 1 m ut, siden garasjen er feilplassert i forhold til tegningene.
Så skal ikke vi da flytte den 1 meter ut, slik at de kommer ut i veien til disse kjære, søte nabotrynene våre?? :) Eller uff da... Da må dem jo kjøre sent igjen da... Og DET er jo ikke meningen! haha....
Nei, jeg forlanger heller en jævla stor sementring (den skal JEG pynte) rett rundt garasje hjørnet, slik at våre kjære naboer må kjøre sent og dem kan ikke ta så skarp sving inntil garasjehjørnet :))
Jeg er i plageplagehumør om dagen! :))

Ingen kommentarer: